Theaterseizoen Podium Kloosterhof vrijdag van start!

Vrijdag start het nieuwe theaterseizoen met de voorstelling Vivrato!, van Maartje de Boer en Kine Handlykken. (Foto/beeldmateriaal: Podium Kloosterhof)

HOOGERHEIDE – Het nieuwe theaterseizoen van Podium Kloosterhof gaat van start! Vrijdag is de eerste voorstelling van het seizoen 2018-2019, met het cabaretoptreden Vibrato!, van Maartje de Boer en Kine Håndlykken. In totaal heeft Podium Kloosterhof dit seizoen negentien optredens gecontracteerd, met zowel bekende als minder bekende namen. De 'topics' zijn Guido Weijers, Stef Bos en Steven Brunswijk. En natuurlijk de High Kings uit Ierland. Kortom: voor elk wat wils!

Voorzitter Marinell Bruys van Podium Kloosterhof: "Voor de muziekliefhebbers is er een gevarieerde keuze uit verschillende muziekstijlen." Zoals Savannah (country en rock-’n-roll), The Everly Brothers (een ‘sentimental journey’ naar de jaren 50 en 60), The High Kings (de jonge versie van The Dubliners), The Fureys (Ierse muziek), Opera Familia (muziek in de stijl van André Rieu), Kalinka met zangeres Emilia Kirova (zigeunermuziek), The Bootleg Beach Boys (een zonovergoten selectie van surf-favorieten), Ernest Beuving (met een Leonard Cohen Tribute), een Dire Straits Tribute en de onovertroffen Stef Bos.

Gevarieerd programma

Het programma is zeer gevarieerd, aldus Marinell Bruys. "Wat is er nu ontspannender dan een avondje lachen bij een blijspel van het Echt Antwaarps Teater", merkt ze op. "In het nieuwe theaterseizoen verwelkomen wij ook Steven Brunswijk (de Braboneger), Christel de Laat (de Bourgondische comédienne uit Schijndel), Rob en Emiel (cabaret en pure magie) en Enge Buren (muziek, humor en cabaret)." En wat dacht u van een Masterclass Geluk van Guido Weijers?

Kinderen

Voor de kinderen presenteert de populaire schrijver Jacques Vriens twee sprookjes en is er een leuke Sinterklaasvoorstelling. 

Publieksvriendelijk

Volop keuze dus om dichtbij huis in de intieme sfeer van een kleine zaal te genieten van een mooie voorstelling. De toegangsprijzen zijn publieksvriendelijk en een pauzedrankje is bij de meeste voorstellingen in de prijs inbegrepen.


De 'kick-off' video, met Maartje en Kine.