Hét platform voor de gemeenschap in de gemeente Woensdrecht

KijkopWoensdrecht.nl

KijkopWoensdrecht.nl is hét platform voor de gemeenschap in Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht. KijkopWoensdrecht.nl brengt vraag en aanbod samen en informeert u dagelijks over de ontwikkelingen in uw gemeente. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopWoensdrecht.nl.

KijkopWoensdrecht.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Woensdrecht.

Gratis lid worden

U kunt gratis lid worden van KijkopWoensdrecht.nl en daarmee diverse voordelen en mogelijkheden ontvangen. Met een account op KijkopWoensdrecht.nl kunt u:

  • Gebruikmaken van alle aanbiedingen en hier eenvoudig op reageren
  • Reageren op nieuwsberichten, fotoalbums en evenementen uit uw buurt
  • Zelf aangegeven of (en hoe vaak) u per e-mail up-to-date wilt blijven
  • In de toekomst gebruik maken van diverse uitbreidingen, bijvoorbeeld een lokale webshop
  • U blijft volledig op de hoogte van alle belangrijke zaken in uw buurt
  • U bent als inwoner betrokken bij de lokale gemeenschap

NU GRATIS REGISTREREN
 

KijkopWoensdrecht.nl voor organisaties

KijkopWoensdrecht.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Rucphen.

MEER OVER ADVERTEREN
 

KijkopWoensdrecht.nl voor verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopWoensdrecht.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopWoensdrecht.nl verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget.

MEER OVER KIJKOPWOENSDRECHT.NL VOOR VERENIGINGEN EN IDEËLE ORGANISATIES