Adverteren

KijkopWoensdrecht.nl is het platform voor de gemeenschap in de gemeente Woensdrecht. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopWoensdrecht.nl.

KijkopWoensdrecht.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Steenbergen.

KijkopWoensdrecht.nl biedt twee communicatiemogelijkheden: 1. Profielpagina en 2. Communicatieabonnement.

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld – die wij voor u ontwikkelen – professioneel gepresenteerd. Met een profielpagina wordt u wisselend op elke pagina uitgelicht: op een smartphone boven een nieuwsbericht en op een PC & tablet naast een nieuwsbericht.

Een profielpagina kost € 25,00 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van profielpagina’s vindt u op de Pagina Aanbieders

Communicatieabonnement: meer en (nog) betere aandacht

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopWoensdrecht.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen. De advertenties worden toegevoegd aan uw profielpagina en op de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkopWoensdrecht.nl. Met een communicatieabonnement ‘basis’ heeft u 1 advertentie, met ‘basis plus’ 2 advertenties en met een abonnement ‘uitgebreid’ 4 advertenties. Bij een basis plus passen wij een advertentie elk half jaar kosteloos aan; bij een ‘uitgebreid’ is deze mogelijkheid er elk kwartaal.

KijkopWoensdrecht.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

Communicatieabonnement ‘Basis’: € 45 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement ‘Basis plus’: € 70 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement ‘Uitgebreid’: € 95 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen

* Een communicatieabonnement wordt maandelijks automatisch geïncasseerd, waardoor uw marketinginvesteringen verspreid worden over het jaar. Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, wordt automatisch verlengd met een opzegtermijn van 1 maand en is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina.
    Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te laten plaatsen aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht en inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules van de door u aangeleverde bestanden.

    Ik ga namens de organisatie die ik vertegenwoordig akkoord met de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement van dit platform