Ook rkbs De Stappen, Ste Marie en Basisschool de Poorte nemen deel aan de ‘Bankbattle’

GEMEENTE WOENSDRECHT – Voor de 14e achtereenvolgende maal zijn 950 basisscholen uit het werkgebied van 60 lokale Rabobanken met elkaar de strijd aangegaan in de ‘Bankbattle’. Hierin testen zij hun parate kennis en computervaardigheden. Uit het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant nemen de groepen acht van 22 basisscholen deel. Uit de gemeente Woensdrecht zijn dit de basisscholen rkbs De Stappen, Ste Marie en Basisschool de Poorte. 

Op de deelnemende scholen was Rabobank aanwezig om de leerlingen succes te wensen en om het startschot te geven. Via internetverbinding neemt elke groep actief deel vanuit het eigen klas- of computerlokaal. Ze voeren daarbij praktijkopdrachten uit en beantwoorden vragen op het gebied van schoolvakken, muziek, techniek, radio, televisie en internet. Na zo’n anderhalf uur zwoegen resulteerde dit in een geheime kluiscode die toegang gaf tot de eindopdracht. Door klassikaal samenspel, een goede tactiek en strategie kan de Bankbattle succesvol worden afgerond.

Bekendmaking winnaars

Woensdag 22 mei a.s. worden de winnaars bekend gemaakt. Richard van Diest, Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Zuidwest-Brabant brengt deze ochtend een bezoek aan de winnende scholen om de leerlingen persoonlijk te feliciteren en hun prijs te overhandigen. Wie benieuwd is wie de winnaars zijn kan vanaf 22 mei op www.bankbattle.nl de uitslagen bekijken.