Kalfkusbal in Ostrecht

OSSENDRECHT – Op 16 januari is het zesenvijftigste carnavalsseizoen van Ostrecht van start gegaan. Onder het motto “Elke n’Os toetert dur oep los” kwam Prins Kees I, verkleed als os, al toeterend binnen in een goed gevulde Harmoniezaal.

Nadat Prins Kees I voor de 9e keer in zijn prinsenpak was gehesen, kon het nieuwe Ostrechtse carnavalslied aan carnavals minnend Ostrecht worden voorgesteld. Hierbij is ook de verkoop van de CD, de carnavalsvlag en het schildje begonnen.

Op zondagmiddag 17 januari werd een oude traditie hersteld en bezocht de carnavalsstichting, samen met andere Ostrechtse carnavalsvierders, de buitencafés van Ostrecht. De middag begon in De Jonckvrouw waar iedereen werd verwelkomd. Daarna werden café Het Calfven en café Puts Meuleke bezocht, waar zowel jong als oud een gezellige carnavalsmiddag beleefde.

Na een overvolle Boulevard het afgelopen weekend, kijken we nu weer uit naar het volgende weekend met de carnavalbals van verschillende buurtschappen. Daarnaast is er op zondag 31 januari het Kalfkusbal in café/pension Bolle Henk te Ossendrecht. Vanaf 14:30 uur zijn alle Ostrechtse Kalfkus van harte welkom. Onder leiding van een bekende DJ zullen alle Kalfkus dur oep los toeteren. Wij hopen zoveel mogelijk Kalfkus te mogen verwelkomen tijdens deze middag en natuurlijk op alle andere dagen tijdens de Ostrechtse carnaval!