Inwoner Bergen op Zoom overleden aan corona

Redactie: Han Verbeem. Foto: Pixabay / Tumisu

BRABANTSE WAL / ROOSENDAAL – Een inwoner van buurgemeente Bergen op Zoom is overleden in het Bravis ziekenhuis Roosendaal. Dat heeft de Bergse burgemeester Frank Petter zaterdagmiddag laten weten. De gemeente kan echter niet bevestigen dat het zou gaan om de 70-jarige patiënte waarvan Bravis eerder op de dag melding maakte. Over de gegevens van de overledene worden geen nadere mededelingen gedaan vanwege de privacy.

“Vanmiddag ontving burgemeester Frank Petter het droevige nieuws dat een inwoner van Bergen op Zoom, die eerder positief getest is op het coronavirus, is overleden”, aldus een Bergse gemeentewoordvoerder.

Zwakke gezondheid

“Deze persoon was opgenomen in het ziekenhuis in Roosendaal vanwege een zwakke gezondheid. Tijdens de opname bleek deze persoon het corona virus te hebben. De burgemeester wenst de familie en nabestaanden veel sterkte toe.”

Situatie in Steenbergen

Op de Brabantse Wal is in de gemeente Steenbergen inmiddels ook een coronabesmetting vastgesteld, zo werd zaterdag duidelijk. De getroffene bevindt zich in thuisisolatie en zou het naar omstandigheden goed maken. In de gemeente Woensdrecht zijn nog geen besmettingen met het coronavirus vastgesteld.