Een event voor jezelf: laat je inspireren door jonge sprekers die echt wat te vertellen hebben

HOOGERHEIDE – Zaterdag 29 september heeft Rabobank Zuidwest-Brabant voor starters die graag hun toekomstdromen waar maken een inspirerend evenement op het programma staan. Met masterclasses van inspirerende jonge sprekers op het gebied van sparen, beleggen, het kopen van een eerste huis of het starten van een eigen bedrijf. ‘Het wordt een ideale dag om ideeën op te doen’, zo belooft Rabobank.

Het event begint ’s middags om 13:00 uur in het kantoor aan de Laan van Limburg 2 in Roosendaal met een inloop. Vervolgens is er een kort welkomstwoord om 13:30 uur en dan volgt de kick off door Eric Verheijen, van het nog jonge maar succesvol groeiende bedrijf Lyfter. Hij neemt de bezoekers mee in zijn ervaringen als jonge ondernemer in West-Brabant en vertelt hoe hij met enthousiasme vorm geeft aan zijn bedrijf, maar ook over de beslommeringen van het opstarten. En over wat hem helpt om door te zetten. Zijn bedrijf Lyfter bouwt websites en webapplicaties en doet dit met passie. In juni van dit jaar werd Lyfter winnaar van de West-Brabantse startersprijs.

Aansluitend aan de kick off kiezen de bezoekers van het event voor twee masterclasses. Hierin worden ze verder geholpen met praktische informatie en tips van inspirerende jonge sprekers.

De middag wordt afgesloten door Leroy Naarden, vitaliteitscoach en mede-oprichter van het fitnesscentrum CrossFit Zuid in Roosendaal. Hij spreekt en coacht over vitaliteit, keuzes maken en persoonlijke groei. Leroy neemt je tijdens de plenaire afsluiting mee in zijn DROOM methode: een eenvoudig plan van vijf stappen dat jou in staat stelt om binnen no-time het leven van je dromen te verwezenlijken.

Gratis professionele profielfoto

Naast het volgen van de masterclasses zijn de deelnemers ook in de gelegenheid om gratis een professionele LinkedIn profielfoto te laten maken.

Kortom: het wordt een interessante en enerverende middag die voldoende inspiratie belooft te geven op weg naar een succesvolle toekomst. Aanmelden kan via de website van Rabobank Zuidwest-Brabant. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snelle actie is gewenst.