Chauffeur komt om bij ongeval met twee vrachtwagens op A4

Stockfoto: Pixabay / D. van Elslande

OSSENDRECHT – Donderdagmiddag is op de A4 tussen Ossendrecht en Bergen op Zoom een ernstig ongeluk met twee vrachtwagens gebeurd. Daarbij is een vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen.

Het ongeval vond plaats rond 13.25 uur, bij knooppunt Markiezaat. De hulpdiensten zoals politie, ambulancedienst, brandweer, Rijkswaterstaat en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De chauffeur, een 56-jarige man uit het Duittse Herne, is ter plaatse overleden.

Politieonderzoek

De ravage na de aanrijding was groot. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte oorzaak van het ongeval. Agenten hebben diverse getuigen verhoord. In ieder geval is duidelijk dat de vrachtauto van de verongelukte chauffeur aan reed tegen de andere vrachtauto, die stil stond in een file. Verder raakte niemand gewond. Als gevolg van het ongeval werd de A4 bij Ossendrecht donderdagmiddag enige tijd afgezet, waarbij het doorgaande verkeer is omgeleid. De gemeente Woensdrecht waarschuwde daarbij de inwoners van de kernen Ossendrecht en Calfven voor verkeersdrukte en sluipverkeer.