Orkest Koninklijke Luchtmacht speelt 15 november ‘Missions’ in Kloosterhof

HOOGERHEIDE – Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft donderdagavond 15 november een optreden in MFC Kloosterhof. Het thema is ‘Missions’ en het orkest neemt het publiek mee op een muzikale reis langs de oefen- en missiegebieden van de Koninklijke Luchtmacht met onder meer muziek uit Amerika, het Midden-Oosten, Scandinavië en de Cariben. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van gastdirigent Lute Hoekstra. De zangsolisten deze avond zijn Natasja Den Toom en Jeroen Van Den Berg. Entreekaarten à 2 euro per stuk zijn verkrijgbaar bij de diverse voorverkoopadressen.

Het gaat om een zogeheten 'relatieconcert' met een bescheiden entreeprijs, dat de Koninklijke Luchtmacht de inwoners van Woensdrecht aanbiedt. "Eénenveertig blazers en een zevenkoppige ritmesectie, vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de absolute top binnen hun discipline, zorgen voor een ongekend muzikaal spektakel", zo kondigt het orkest het optreden aan. "Soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Stap in en reis mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika en het Midden Oosten. Laat je verrassen met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit het eigen orkest en zangsolisten." Ook zullen luchtmachtmilitairen spreken over hun ervaringen tijdens oefeningen en uitzendingen. "Samen met een compleet nieuw podium, zorgen de lichtshow en beelden op een drie bij zes meter grote led wall voor een visueel spektakel. Dit alles maakt Missions tot een onvergetelijke muzikale reis en neemt je als toeschouwer even mee in de wereld van de luchtmacht, waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven."

Kaartverkoop

  • Kaarten zijn te koop voor €2,- per stuk bij Primera Hoogerheide, Bei Hanneke, Non Plus Ultra, MFC Kloosterhof, MFC De Drieschaar, MFC De Biezen en MFC De Kloek.