Vierde aanhouding in moordonderzoek Ossendrecht

Aan de Burgemeester Van Gilshof is vorig jaar februari een 37-jarige bewoner door schoten om het leven gebracht. Zondag is een vierde verdachte in de zaak aangehouden. (Foto: gemeente Woensdrecht)

OSSENDRECHT – Zondag heeft de politie een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester Van Gilshof. Het zou gaan om een 35-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De man is in Spijkernisse opgepakt vanwege zijn betrokkenheid bij een bedrijfsinbraak aldaar, zo laat de politie weten. Vervolgens kwam zijn betrokkenheid bij de Ossendrechtse moordzaak aan het licht.

De verachte is inmiddels overgebracht naar het cellencomplex in Breda. De rechter-commissaris heeft de voorlopige hechtenis verlengd. Vorige week werden al twee verdachten (33 en 36) uit Nijmegen gearresteerd en ook voor hen is de voorlopige hechtenis verlengd.  Een vrouw uit Bergen op Zoom (33) is eveneens opgepakt maar zij is inmiddels weer in vrijheid gesteld, hoewel ze nog steeds verdachte blijft. De politie meldt niet uit te sluiten dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.