Podium Kloosterhof: ‘Onvermijdelijk einde van theaterseizoen’

HOOGERHEIDE – Tot 1 juni dienen evenementen met meer dan 100 personen afgelast te worden, zo heeft de regering maandag 23 maart bekendgemaakt. Dit betekent voor Podium Kloosterhof in Hoogerheide onvermijdelijk het einde van het theaterseizoen 2019/2020, aldus bestuurslid Marinell Bruys. Alle voorstellingen in april en mei komen te vervallen.

Na de reeds afgelaste voorstellingen in maart moet het theater nu helaas ook de volgende voorstellingen annuleren:

  • zaterdag 11 april: The U2 Tribute met ‘Soundtrack of the 80’s’
  • vrijdag 24 april: Frank Evenblij en Erik Dijkstra met ‘Bureau Sport in het theater’
  • zaterdag 2 mei: Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’
  • zaterdag 16 mei: Eric-Jan Overbeek & The Fats Domino Tribute Band met ‘A Fats Domino Tribute’

De programmeur van Podium Kloosterhof is in gesprek met de impresariaten over de vraag of het mogelijk is om de geannuleerde voorstellingen naar het nieuwe theaterseizoen te verplaatsen. Gekochte kaarten zullen dan geldig zijn op de nieuwe datum. Lukt het niet om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgen bezoekers bericht over de verdere afhandeling van de kaarten.

De vrijwilligers van Podium Kloosterhof wensen u een goede gezondheid toe en hopen u in het nieuwe theaterseizoen weer te mogen begroeten bij de voorstellingen.

• Hebt u kaarten besteld via de website? Dan beschikt Podium Kloosterhof over uw gegevens en ontvangt u steeds persoonlijk een e-mail.

Hebt u kaarten gekocht in de foyer van MFC Kloosterhof in Hoogerheide? Dan zijn er geen gegevens van u bekend. Podium Kloosterhof verzoekt u vriendelijk om zelf contact op te nemen met het secretariaat. Dat kan via de mail (info@podiumkloosterhof.nl) of telefoon (0164-620221). Als u uw e-mailadres en/of telefoonnummer doorgeeft, kan het theater ook u bereiken en op de hoogte houden.