Oproep politie aan gebruikers dashcams: heeft u beelden van de grijze Saab?

Bron: politie RE Zeeland-West-Brabant

HOOGERHEIDE – De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de brute straatroof van maandag 16 oktober. Een 71-jarige vrouw uit Hoogerheide werd op de Prins Clausstraat om kwart over drie 's middags door twee mannen van enkele gouden armbanden beroofd. Vanwege het onderzoek is de politie op zoek van camerabeelden van een Franse Saab, waarin de daders reden.

Een rechercheur van het onderzoeksteam meldt: "We hopen dat bewoners of bedrijven uit Hoogerheide of voorbijgangers foto's of filmbeelden hebben op hun bewakingscamera of zogenaamde dashcam in de auto, waarop de lichtgrijze Saab is te zien. Deze beelden kunnen we in het onderzoek naar deze brute beroving heel goed gebruiken om achter de identiteit van de daders te komen. Uit het onderzoek is al naar voren gekomen dat de Saab is gesignaleerd in de Prins Clausstraat, de Huijgensstraat en de Lorentzstraat."

Oproep

De politie doet opnieuw een dringend oproep aan getuigen om zich te melden. "Heeft u beelden van de lichtgrijze Saab met Franse kentekenplaten? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006." Belt u liever anoniem: 0800-7000.