Opnieuw vergiftigd vlees aangetroffen in plantsoen Hoogerheide

Deze rookworst met blauwe substantie is door omstanders aangetroffen nabij het sportpartk aan de Huijbergseweg in Hoogerheide (Foto: gemeente Woensdrecht).

HOOGERHEIDE – Helaas is er wederom vergiftigd vlees met een blauwe substantie aangetroffen in Hoogerheide, zo meldt de gemeente Woensdrecht. Dit keer gaat het om rookworst, die donderdag is aangetroffen nabij het sportpark aan de Huijbergseweg. Mogelijk dat de dader(s) ook elders in de gemeente hebben toegeslagen. "We roepen hondenbezitters op om alert te zijn", aldus de gemeentewoordvoerder. "Heeft u tips hierover, meld deze dan bij de politie via 0900 8844." 

Het is niet de eerste keer dat onbekenden vleeswaren met blauwe substantie hebben achtergelaten op straat. Zo hebben voorbijgangers op 16 april van dit jaar bij de Kooiweg/Oostlaan stukjes vergiftigde worst gevonden. In januari 2017 zijn gehaktballen gevonden met dezelfde substantie in de omgeving van de Plesmanlaan/Fokkerlaan. De politie heefft de zaak in onderzoek. Over de samenstelling van de substanties worden lopende het onderzoek geen mededelingen gedaan.