Nieuw gezicht bij KijkopWoensdrecht: Wendy de Koning-Bogers

Een nieuw gezicht komt op de hoek kijken bij KijkopWoensdrecht! Wendy de Koning-Bogers gaat per 1 oktober aan de slag als accountmanager voor het lokale nieuwsplatform.

OSSENDRECHT – Een nieuw gezicht bij KijkopWoensdrecht! Wendy de Koning-Bogers gaat per 1 oktober de acquisitie oppakken van het nieuwsplatform. Zij verzorgt als zelfstandig accountmanager het klantbeheer, onderhoudt contacten met het bedrijfsleven en adviseert op het gebied van social media en online bedrijfsvoering.  Wendy ziet het als een uitdaging om het bedrijfsleven binnen de gemeente Woensdrecht méér aan het nieuwsplatform te binden. Dus… wellicht krijgt u als ondernemer binnenkort óók met haar te maken. Al was het alleen al vanwege de gunstige advertentie- en communicatiemogelijkheden van KijkopWoensdrecht.

Wendy is in Ossendrecht en omgeving geen onbekende: ze was lange tijd actief in het Dopsplatform en in het verleden werkzaam bij de Rabobank. De komende periode zal ze zich ook inzetten bij de werving van nieuwe adverteerders voor KijkopWoensdrecht. "Het nieuwsplatform heeft een breed bereik, bij jong én oud. De online media nemen steeds meer de plaats in van de traditionele kranten en weekbladen. Dat zie je niet alleen landelijk maar ook lokaal in een gemeente als Woensdrecht." Online communiceren is praktischer, efficiënter én ook voordeliger, zo stelt ze. "Voordelen te over." 

Wees Bewust Coach

Sinds 2015 is Wendy gevestigd als zelfstandig ondernemer en heeft haar vertrek bij de Rabobank aangegrepen om als 'Wees Bewust coach' aan de slag te gaan. Online communicatie en omgaan met social media zijn haar specialisme. In haar vrije tijd is ze actief in het verenigingsleven en daarnaast is Wendy namens de PvdA gemeenteraadslid én algemeen bestuurslid van Waterschap Brabantse Delta.