KijkOp brengt in tien gemeenten lokaal nieuws en aanbiedingen binnen handbereik

HOOGERHEIDE / WOENSDRECHT / OSSENDRECHT / PUTTE / HUIJBERGEN – Morgen, dinsdag 14 maart, wordt de KijkOp App voor iPhonegebruikers gelanceerd. Nog maar één dag dus, dat komt lekker dichtbij. De gebruikers van een Androidsysteem kunnen hun KijkOp App een week later downloaden. De KijkOp App zorgt ervoor dat je als inwoner van de gemeente Woensdrecht dagelijks op de hoogte blijft van wat er in je omgeving speelt.

Overigens is KijkOp niet alleen in deze gemeente actief. Er is ook een KijkOp in nog negen andere gemeenten. Naast KijkopWoensdrecht.nl zijn er ook KijkopSteenbergen.nl, KijkopBergenopZoom.nlKijkopTholen.nl, KijkopRoosendaal.nl, KijkopMoerdijk.nl, KijkopRucphen.nl, KijkopDrimmelen.nl, KijkopBommelerwaard.nl en KijkopIJsselstreek.nl.

Eenvoudig schakelen

De KijkOp App is gemaakt voor alle KijkOp platformen. Als je de app installeert kun je eenvoudig kiezen welke gemeente je wilt volgen. Het is ook mogelijk om tussentijds te schakelen naar een andere gemeente, mocht je nieuwsgierig zijn naar wat daar te doen is. Dat kan via het tabje “instellingen”.