Het is zover: de KijkOp app voor de iPhone is nu beschikbaar!

HOOGERHEIDE / WOENSDRECHT / OSSENDRECHT / PUTTE / HUIJBERGEN – Maanden van voorbereiding en ontwikkeling vinden vandaag een eerste bekroning. Gebruikers van een iPhone kunnen de KijkOp App downloaden. Ze krijgen het nieuws uit de buurt, de aanbiedingen van lokale winkels en bedrijven en de berichtgeving vanuit de verenigingen in een handige app voor de smartphone. En wie een Androidtoestel bezit kan de KijkOp App over een week downloaden.

De KijkOp iPhone app is te downloaden via de volgende link: 
https://itunes.apple.com/us/app/kijkop/id1165773175?ls=1&mt=8

Je kunt ook in de App Store zoeken op ‘KijkOp’.

iPhone en Android

De lancering van de KijkOp app voor iPhone en die voor Android toestellen is bewust gescheiden. Omdat de Kijkop platformen vele duizenden gebruikers hebben, wordt zo het risico aanzienlijk kleiner dat er problemen bij de lancering zijn. En het wordt beter inzichtelijk hoeveel mensen gebruik maken van deze verschillende systemen. Die informatie is belangrijk voor toekomstige ontwikkelingen.

Verdere ontwikkeling

De ontwikkeling van de KijkOp App staat niet stil. Nu vandaag de 1.0 versie is gelanceerd, wordt achter de schermen al hard nagedacht over de opvolger, versie 2.0. Hiervoor wordt overigens aan gebruikers gevraagd om hun mening of ideeën. Meldt ons die vooral, via: info@kijkopcommunity.nl.

Wij zijn heel benieuwd naar je mening. Ben je enthousiast over de app? Voeg dan een review toe in de App Store! En heb je suggesties voor verbeteringen? Mail deze dan naar: info@kijkopcommunity.nl.

Maar nu eerst het belangrijkste: download de KijkOp App. Dit kun je als iPhonegebruiker doen via deze link:
https://itunes.apple.com/us/app/kijkop/id1165773175?ls=1&mt=8

• Over een week wordt de Androidversie gelanceerd. Dan gaan we natuurlijk ook een link voor de download van deze versie publiceren.