Inschrijving NAC voetbalkampen geopend

REGIO – Er vanuit gaande dat coronamaatregelen geen roet in het eten gooien staan in de voorjaarsvakantie de ‘NAC Breda Soccer Camps’, of in gewoon Nederlands de NAC Breda voetbalkampen op het programma. Drie dagen lang kunnen belangstellende jongens en meisjes zich uitleven tijdens deze vaardigheidstrainingen die worden begeleid door gekwalificeerde jeugdtrainers van NAC Breda. Inschrijven kan via nac.nl/soccercamps. Hier is ook meer informatie over de voetbalkampen te vinden.

Deelnemertjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar ontvangen naast de lessen in voetbalvaardigheden ook een eigen NAC soccercamp-tenue, Skill Games uit FIFA21, gezonde tussendoortjes en drinken en na afloop een deelnamemedaille.

Voetbalschool

Voor dezelfde leeftijdscategorie zijn ook de tien trainingen bij de NAC Breda Voetbal- en Keeperschool bedoeld. De eerste training van dit programma op de velden van JEKA start op vrijdag 12 maart. Op het programma staan drie thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen. Er is ook een speciale groep voor keepers. Aanmelden en info via: www.nac.nl/voetbalschool.