Inbraak AH Hoogerheide: rookwaar gestolen

De dieven hebben een behoorlijke ravage aangericht bij de sigarettenafdeling. (Foto: Politieteam Bergen op Zoom / Facebook)

HOOGERHEIDE – Bij de Albert Heijn-vestiging aan de Huijbergseweg in Hoogerheide is vannacht ingebroken. Dieven gingen er vandoor met tabaksartikelen, zo meldt Politieteam Bergen op Zoom vandaag via de social media. Het is niet bekend hoe groot de omvang van de schade is; wel hebben de dieven een forse ravage aangericht. De politie zoekt naar getuigen.

"Deze nacht, rond 4 uur, kreeg de politie Bergen op Zoom een inbraakmelding bij de Albert Heijn in Hoogerheide, locatie Huijbergseweg", laat het politieteam via Facebook weten. "Ter plaatse bleek er daadwerkelijk ingebroken te zijn. De buit bestond uit rookwaar."

Gertuigen gezocht

Naar aanleidig van de inbraak doet de politie een oproep: "Heeft U iets verdachts gezien in de omgeving van de Albert Heijn, laat het ons weten. Elke info, hoe klein ook, kan ons helpen in het onderzoek naar de daders."

Dievenpad

Er waren overigens meer dieven op pad in Hoogerheide, zo blijkt: bij één van de lezersreacties onder het politiebericht staat te lezen dat bij een bewoner een rode fiets is gestolen uit diens tuin. Ook hier wordt impliciet een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. "Dus als iemand iets weet of ziet?", zo schrijft de reageerder op Facebook.

Bron: Politieteam Bergen op Zoom