Guido Thys spreekt voor Woensdrechtse ondernemers

Foto: Guido Thys

PUTTE – De bekende 'bedrijfsmotivator' Guido Thys komt vrijdag 10 maart naar De Biezen in Putte om daar Woensdrechtse ondernemers toe te spreken tijdens de Ondernemersavond. Deze van origine Vlaamse gastspreker zal vanaf 20.00 een gloedvol betoog houden over ondernemerschap in een veranderende maatschappij. De avond is bedoeld voor de leden van de vier ondernemersverenigingen, die zich ruim vóóraf hebben moeten aanmelden. Thys treedt sinds 1992 op voor volle zalen met ondernemersgroepen en is de auteur van diverse boekwerkjes over ondernemerschap.

Thys zal daarbij ingaan op thema's als klantgerichtheid, innovatie, intern ondernemerschap en crises. "Op zijn kenschetsende, bijzonder humoristische wijze geeft hij handreikingen om knelpunten te ontdekken, juist te formuleren en om te ontdekken uit welke hoek de oplossing zal komen." 

Contacten verstevigen

De Ondernemersavond waar Thys zal spreken, wordt in samenwerking met de gemeente Woensdrecht georganiseerd. Het is de eerste keer dat de vier ondernemersverenigingen van Hoogerheide, Ossendrecht, Putte en Huijbergen op deze wijze een dergelijke inspiratieavond houden. "We hopen dat de avond gebruikt wordt om elkaar te inspireren, elkaar te ontmoeten en om contacten te verstevigen", zo benadrukt organisator Tim Scharloo van Ondernemersvereniging Hoogerheide.