Containers Saver ook dit jaar afgesloten met Oud en Nieuw

Ondergrondse containers voor oud papier zijn 31 december vanaf 22.30 afgesloten en weer te gebruiken vanaf 1 januari 5.00 uur. (Archieffoto: Saver)

HOOGERHEIDE – Saver zal alle boven- en ondergrondse containers met Oud en Nieuw tijdelijk afsluiten. Dit om vandalisme door vuurwerk te voorkomen. Inwoners worden verzocht om hun glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval thuis te bewaren tot de containers weer geopend zijn. Als er geen afval op of bij de afgesloten containers geplaatst wordt, wordt overlast in de omgeving van de containers voorkomen. Ook vorig jaar zijn met de jaarwisseling de containers afgesloten en de maatregel is succesvol gebleken: er was volgens Saver geen sprake van schade.

Glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval
Boven- en ondergrondse containers voor glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval worden op 31 december in de loop van de dag afgesloten. Op 1 januari worden deze containers weer geopend voor gebruik.

Ondergrondse containers voor restafval en oud papier

Ondergrondse containers voor restafval en oud papier worden op 31 december vanaf 22.30 uur afgesloten. Op 1 januari zijn deze containers vanaf 05.00 uur weer te gebruiken met behulp van de Saverpas.

Sluiting milieustraat

De milieustraat is op maandag 2 januari 2017 gesloten.