Activiteiten voor ouderen gebundeld in ‘Woensdrecht Actief’

Maandag presenteerde wethouder Lars van Beek (foto midden) de eerste boekjes aan bestuursleden van de KBO's. (Foto: gemeente Woensdrecht)

WOENSDRECHT – Vanaf nu is het aanbod van activiteiten voor 55-plussers in één boekje te vinden! Wethouder Lars cvan der Beek presenteerde maandagmorgen hyet eerste exemplaar aan de voorzitters van de KBO's in de gemeente Woensdrecht. Onder de naam 'Woensdrecht Actief' is het actuele aanbod opgenomen van meer dan 40 verenigingen en organisaties, die activiteiten voor ouderen organiseren. Van het boekje zijn 2.500 stuks gedrukt.

De gids 'Woensdrecht Actief' bevat een overzicht van sportieve en recreatieve activiteiten waaraan 55-plussers kunnen deelnemen. Het is gratis verkrijgbaar en te vinden bij onder meer de MFC's in de gemeente Woensdrecht. Het is een belangrijk dat ook ouderen actief en vitaal blijven, zo benadrukt wethouder Van der Beek. Door ook op latere leeftijd te blijven bewegen, sporten en recreëren blijven mensen langer gezond en  fit. Bovendien is het meedoen aan activiteiten ook gezellig. Dus, zo is de oproep aan senioren: ga niet thuiszitten maar blijf in beweging! Met 'Woensdrecht Actief' is er altijd wel een leuke activiteit in de buurt te vinden die bij je past.

• Voor meer informatie: www.cultsportwoensdrecht.nl