Zondag 26 augustus Trekkertrek Ossendrecht

Illustratie: Pixabay

OSSENDRECHT – Zondag 26 augustus is alweer de 25e editie van de jaarlijkse Trekkertrek Ossendrecht, georganiseerd door de KPJ Ossendrecht. "Deze editie zal traditioneel aftrappen met de landbouwklassen  maar daarnaast is er ook wederom weer ruimte voor de sensationele sportklassen", zo meldt de organisatie. "Met de memorabele traptrekkerrace voor de allerkleinste trekkerfanaten en de fenomenale feestavond met muziek van DJ Dave."

Kom naar de jaarlijkse trekkertrek van Ossendrecht met wedstrijden in verschillende klassen! De Trekkertrek is veel meer dan alleen een krachtmeting voor tractoren. Ook is er volop muziek en zijn er optredens. Ook aan de kinderen is gedacht. Er staat een springkussen en een zandbak. 

Plaatsluis

De trekkertrek vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van augustus. Het evenement vindt plaats op een landbouwperceel bij de Plaatsluis. Het programma begint om 10.00 uur. Er zijn verschillende klassen trekkers, die weer zijn onderverdeeld in gewichtsklassen.  De wedstrijd wordt, zoals elk jaar, afgesloten met de Zotte Klasse (ca 19.00 uur). Aansluitend is er een feestavond.