Zien wij jou op de Werkbeurs XXL?

(ingezonden bericht)

HOOGERHEIDE / BERGEN OP ZOOM – Ben jij  opzoek naar een baan, leerwerkplek, een stage of wil jij je graag inzetten als vrijwilliger? Dan ben jij  van harte welkom donderdag 9 maart op de Werkbeurs  in de Stoelemat te Bergen op Zoom. 'Samen in de Regio' en het WSP Werkcentrum Brabantse Wal organiseren deze middag om bedrijven, organisaties, werkzoekenden en vrijwilligers resultaatgerichte netwerkmogelijkheden en kansen te bieden.

Van 13.30 uur tot 16.00 uur brengen we jou  als bezoeker gericht in contact met diverse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op deze manier krijgen beide partijen een beter beeld van de mogelijkheden.

De Werkbeurs XXL is dé plaats waar jij de kans krijgt op zoek te gaan naar een nieuwe baan, vrijwilligerswerk, een werkervaringsplaats, een stage of een opleiding.  Kom binnen, ga in gesprek met de bedrijven en/of organisaties van jouw keuze en laat een verpletterende indruk achter!

Let op: De Werkbeurs XXL is voor iedereen gratis toegankelijk, aanmelden is wel noodzakelijk! Registreren kan via: www.sameninderegio.nl