Woning en auto in Zuster Will van Hooijdonkstraat Putte beschoten

Foto: Pixabay / WolfBlur

PUTTE – Vanmorgen vroeg hebben onbekenden op een auto en een woning aan de Zuster Will van Hooijdonkstraat in Putte geschoten. Volgens de politie is het niet duidelijk of het om één of meerdere daders gaat. Vermoedelijk is de wagen met de de dader(s) in de richting van de Postbaan gegereden. Er is een uitvoerig onderzoek gestart maar er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie wil in contact komen met mensen die rond die tijd iets gezien of gehoord hebben.

De politie ontving rond vier uur 's morgens een melding van de bewoonster dat zojuist op een auto en de woning was geschoten. "Uit onderzoek bleek dat de dader(s) enkele keren op de auto en de woning hadden geschoten", zo laat de politie weten. "In de woning lagen enkele mensen te slapen. Er raakte niemand gewond."

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar dit incident en er is buurtonderzoek ingesteld. De politie wil in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben; ook is de politie op zoek naar camerabeelden: "Weet u meer over dit incident of heeft u camerabeelden van de vluchtauto of de inzittende(n)? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000."