Wild West in Putte: personenauto en woning Schoolstraat beschoten

PUTTE – Woensdagavond omstreeks 19.15 uur werden omwonenden van de Schoolstraat in Putte opgeschrikt door een groot aantal schoten uit een vuurwapen. Omwonenden gingen kijken en troffen in de Schoolstraat een personenauto waarop meerdere malen was geschoten. Ook de woning waar de auto op de oprit stond was beschoten. De politie is gebeld en agenten kwamen ter plaatse om een onderzoek in te stellen. De hele avond zijn politiemensen bezig geweest met het veiligstellen van sporen en het horen van getuigen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de schietpartij.

Ook de komende tijd gaat het onderzoek nog verder, zo laat de politie weten. "Uit verklaringen van getuigen is al wel bekend geworden dat er na het schietincident een donkergekleurde personenauto heel hard is weggereden van de plaats waar een en ander gebeurde. Uiteraard willen we er graag achter komen door wie er geschoten is in de Schoolstraat en wat de reden is dat er op deze auto en woning is geschoten, dus meer informatie is altijd welkom.

Getuigen gezocht

Wie over informatie beschikt die mogelijk met dit incident te maken heeft, wordt gevraagd zich te melden bij de politie. "Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever niet dat uw gegevens bekend worden? Dan is er de mogelijkheid om anoniem uw informatie achter te laten bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via hun website www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook het tipformulier gebruiken of de politie benaderen via Whatsapp op nummer 06-12207006."

Bron: Politie RE Zeeland-West-Brabant