Wielerweekend: Trambaan, Calfven en Bergstraat afgesloten

Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt in Calfven voor de 13e keer het Wielerweekend plaats. (Foto: SBWO)

CALFVEN – Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt in Calfven het wielerweekend verreden, dat dit jaar voor de 13e keer zal plaatsvinden. De organisatie is in ganden van de SBWO (Stichting Bevordering Wielersport Ossendrecht). Het parcours is: Trambaan, Bergstraat, Calfven en Trambaan. De start en finish zijn in de omgeving van het terrein van de Paasheuvelgroep.

Tijdens deze twee dagen is er voor het parcours een gemeentelijke verkeersmaatregel van kracht, waarbij de genoemde wegen vooir alle verkeer zijn afgesloten. Daarom vraagt de organisatie aan omwonmenden om zaterdag 31 augustus van 11.30 tot 18.00 uiur, en zondag 1 september van 10.00 tot 17.00 uur de straten vrij te houden en er niet te parkeren.

Decathlon Dikke Banden Race

Ook organiseert de SBWO zaterdag 31 asugustis vanaf 16.30 uur de Decathlon Dikke Banden Races, voor de jeugd tot en met 12 jaar. Deelname is gratis. Vanaf 15.00 uur die dag is het inschrijven bij de wedstrijdtafel in de garage van pand Trambaan 87 in Ossendrecht. Alle deelnemers krijgen een medaille, een t-shirt en een leuke attentie. Voor deze Decathlon wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de Trambaan.