Verkiezingsquiz en kennismaking met Woensdrechtse kandidaten

HOOGERHEIDE –  Nog ruim een week en dan zijn de verkiezingen, op woensdag 20 maart. Maar wie of wat wórdt er dan eigenlijk gekozen…? Wie meer wil weten, kan terecht op de speciale informatieavond voor jong én oud, op woensdag 13 maart. Eén week voor de verkiezingen houdt de jongeren- en gemeenteraad een informele, interactieve bijeenkomst over de verkiezingen en politiek. Zo is er een politieke quiz en een 'meet & greet' met de plaatselijke kandidaten.

We mogen weer stemmen! Maar waar gaat het over en wat wordt er met jouw stem gedaan? Je krijgt het allemaal te horen op 13 maart. "Het is een avond georganiseerd door jongeren, waar jong en oud welkom is. In teams kun je je kennis over de provincie, het waterschap en algemene politiek testen", zo laat de gemeente weten. Wie zich wil aanmelden kan dat doen per e-mail bij de gemeente.

Meet & greet

Na afloop van de quiz is er volop gelegenheid om kennis te maken en in gesprek te gaan met diverse kandidaten uit de gemeente Woensdrecht, die namens huin partijen verkiesbaar zijn voor de Provinciale Staten van Noord-Brabant of voor het Algemeen Bestuur van waterschap Brabantse Delta. Ook is er gelegenheid om te spreken met kandidaten uit Woensdrecht. 

  • De informatieavond begint om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (Huijbergseweg 3) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is welkom!