Tot 25 oktober de tijd om favoriete club te steunen via Rabo Clubsupport

GEMEENTE WOENSDRECHT – Leden van Rabobank Zuidwest-Brabant kunnen nog tot 25 oktober ervoor zorgen dat hun favoriete club of vereniging een financiële ondersteuning krijgen vanuit Rabo Clubsupport. “Zeker nu hun toekomstbestendigheid onder druk staat vanwege de coronacrisis kunnen ze een duwtje in de rug goed gebruiken”, zegt Richard van Diest, directeur particulieren en private banking bij Rabobank Zuidwest-Brabant.

De maandenlange stop door corona bezorgde de verenigingen en clubs al grote financiële zorgen, de lockdown die nu ingaat verslechtert hun situatie. Met Rabo ClubSupport ondersteunt de coöperatieve Rabobank het club- en verenigingsleven in het werkgebied.

150.000 Euro te verdelen

De leden van de bank kunnen stemmen op de deelnemende clubs- en verenigingen en bepalen welke initiatieven de steun van de bank verdienen. Bijvoorbeeld voor het verduurzamen van het clubhuis, het opzetten van trainingsprogramma’s voor mensen met een beperking of het aanbieden van re-integratie cursussen en workshops.

Vorig jaar namen niet minder dan 492 verenigingen en stichtingen deel aan Rabo ClupSupport. Onder hen werd een bedrag van 150.000 euro verdeeld om hun doelen te verwezenlijken. Ook dit jaar is eenzelfde bedrag beschikbaar.

Stemmen kan via twee kanalen

Voor leden van de bank die hun stem nog niet hebben uitgebracht is het een reminder om dit alsnog te doen. Er kan worden gestemd via de Rabo App door naar ‘zelf regelen’ te gaan en vervolgens naar ‘mijn lidmaatschap’ en te klikken op ‘RaboclubSupport’.

Via Internetbankieren door naar rabobank.nl/clubsupport te gaan en via de oranje knop ‘breng te stem uit’ in te loggen en te klikken op ‘ClubSupport’ en via de oranje knop te stemmen. Een lid van de bank kan vijf stemmen verdelen onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.