Rabobank Zuidwest-Brabant verdeelt 150.000 euro onder 482 clubs

HOOGERHEIDE – Donderdag 19 april was voor veel verenigingen en stichtingen een spannende dag. Ze waren door Rabobank Zuidwest-Brabant uitgenodigd aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Tijdens deze avond werd de uitslag van de vijfde editie van deze Rabobank Clubkas Campagne door de marktteamleden gepresenteerd. Dat zijn medewerkers van de lokale bank, die bekend zijn in het gebied doordat ze er werken en vaak ook wonen.

De uitreiking vond om 19.00 uur plaats op vijf verschillende locaties binnen het werkgebied van de bank, namelijk Tennisvereniging Steenbergen, Mixed Hockey Club Tempo te Bergen op Zoom, RKVV METO te Hoogerheide, Dorpshuis de Spil te Wouwse Plantage en R.M.H.C. de Pelikaan te Roosendaal. Zo bleef de bank vertrouwd en dichtbij.

Hele regio vertegenwoordigd

De nummer 1, Avond4daagse THOR Roosendaal ontving de cheque a € 2.019,78 uit handen van directeur Particulieren en Private Banking Richard van Diest. Zij hebben 687 stemmen opgehaald onder de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Op nummer twee is de Kleine Tour Steenbergen geëindigd. Zij hebben met 563 stemmen een cheque van € 1.655,22 in ontvangst mogen nemen en de derde plaats was dit jaar voor Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale met 502 stemmen, welke samen een bedrag van € 1.475,88 waard zijn. De hoogste genoteerde vereniging uit de gemeente Woensdrecht was ODIO, met 338 stemmen en een ontvangen bedrag van € 993,72). Binnen de top 10 zijn alle kernen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Wouw vertegenwoordigd, dus de stemmen zijn mooi verdeeld.

Mooi bedrag

Tijdens deze vijfde editie van de Rabobank Clubkas Campagne werden door de leden van de Rabobank maar liefst 51.045 stemmen uitgebracht op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hiermee kwam de bijdrage per stem afgerond op een bedrag van € 2,94. Alle 482 clubs zijn hiermee dus winnaars en ontvangen een mooi bedrag op de rekening.