Promotieprijs wordt dit jaar Woensdrecht Waarderingsprijs

Hoogerheide – Vanwege de Covid-19 pandemie wordt er dit jaar geen Woensdrecht Promotieprijs uitgereikt. In plaats daarvan wordt voor 2020 éénmalig de Woensdrecht Waarderingsprijs ingesteld.

“Reeds jaren kent de gemeente de promotieprijs gemeente Woensdrecht. Omdat 2020 een heel moeilijk en bijzonder jaar is geworden door de Covid-19 pandemie wordt éénmalig de Promotieprijs omgezet in een Waarderingsprijs” aldus burgemeester Steven Adriaansen.

De Waarderingsprijs gemeente Woensdrecht moet gezien worden als een warme blijk van waardering voor een persoon, instelling, vereniging of bedrijf uit onze gemeente voor een bijzondere prestatie, innovatief initiatief of actie in deze moeilijke periode van Covid-19.

Kent u een persoon, vereniging, instelling of bedrijf die mogelijk voor de Woensdrecht Waarderingsprijs 2020 in aanmerking komt meldt het bij de gemeente. Informatie over het aanmelden voor deze prijs en een inschrijfformulier kan worden verkregen via woensdrecht.nl/waarderingsprijs of bel met tel. 0164-611333.
Aanmeldingen voor de waarderingsprijs dienen uiterlijk 4 december 2020 te worden ingediend via j.prop@woensdrecht.nl.