Pascal de Klerk benoemd tot algemeen directeur Saver

Ingezonden bericht, bewerkt door de redactie. Foto: Pascal de Klerk (geheel rechts) in 2016, tijdens een regionale actie voor glas inzamelen. (Facebook Saver NV).

HOOGERHEIDE / ROOSENDAAL – Gedurende meer dan zes maanden was hij al waarnemend directeur. Nu is officieel bekend gemaakt dat Pascal de Klerk, voorheen adjunct directeur, per 8 april 2019 benoemd is tot algemeen directeur van regionale afvalinzamelaar en reinigingsdienst Saver NV te Roosendaal. Daarnaast zal hij de functie van directeur van Stichting de Kringloper blijven vervullen.

Na het vertrek van Wil van Leijsen zocht Saver een nieuwe directeur. De Raad van Commissarissen (RvC) van Saver heeft in alle objectiviteit gesprekken gevoerd met diverse kandidaten voor de post, maar ook met de ondernemingsraad en het managementteam van het bedrijf. De RvC zegt ‘verheugd te zijn in De Klerk een nieuwe directeur gevonden te hebben, met een goede en duidelijke visie voor het bedrijf, met betrekking tot aanpak, strategie en groeimogelijkheden. Pascal de Klerk kent de sector én de onderneming en past binnen de cultuur van Saver. Dat heeft hij ook als waarnemend directeur laten zien, aldus een persbericht over de benoeming.