Para-tafeltennissers Mark Alberti en Bas Rongen gehuldigd

Para-tafeltennissers Mark Alberti (voorgrond links) en Bas Roggen tonen de shirts. Staand achter hen: burgemeester Adriaansen en wethouder De Waal. Na de huldiging op het gemeentehuis was er nog een sportief intermezzo bij Hotak '68, waar Mark een balletje sloeg met de bede gemeentebestuurders. Foto's: gemeente Woensdrecht

HOOGERHEIDE – De sportieve prestaties in Woensdrecht zijn niet van de lucht! Vorige week zijn twee jonge sporters gehuldigd en deze week was de eer aan Mark Alberti en Bas Rongen. Zij leverden onlangs bijzondere prestaties bij het Nederlands Kampioenschap para-tafeltenis. Voor Mark was er goud en brons in de categorie klasse-5 lopers en Bas haalde zilver bij klasse-4 rolstoelen. Afgelopen maandag kregen ze de felicitaties van wethouder Hans de Waal en burgemeester Steven Adriaansen.

Ook voor deze sporthelden was er een sportshirt van de gemeente Woensdrecht en zij zullen een vermelding krijgen in de toekomstige ere-galerij in de vernieuwde hal van het gemeentehuis. De uitreiking kreeg maandag nog een vervolg in de sporthal, waar Mark de sportieve uitdaging aanging met de wethouder en burgemeester en met hen een balletje sloeg. Ook clubleden van tafeltennisvereniging Hotak '86 en familieleden van de beide topsporters waren daarbij aanwezig.