Ook Androidgebruikers kunnen de KijkOp App nu downloaden

HOOGERHEIDE / WOENSDRECHT / PUTTE / OSSENDRECHT / HUIJBERGEN – Ook voor Androidgebruikers is het zover. Vanaf vandaag kunnen bezitters van een Android smartphone de KijkOp App gratis downloaden. Eerder konden dat de gebruikers van een iPhone dat al. 

De KijkOp Android App is te downloaden via de volgende link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop

Je kunt de app ook vinden in de Google Play Store door te zoeken op KijkOp.

okaal nieuws en aanbod overzichtelijk op de smartphone

De KijkOp App zorgt ervoor dat bezitters van een smartphone dagelijks heel eenvoudig het nieuws uit hun eigen buurt kunnen lezen. Ze zien ook aanbiedingen van lokale winkels, horeca, bedrijven en organisaties en tevens berichten van verenigingen en ideële organisaties. Daarnaast biedt de app een goed overzicht van aanbieders uit de eigen gemeente.

Verdere ontwikkeling

De ontwikkeling van de KijkOp App staat niet stil. Nu de 1.0 versie is gelanceerd, wordt achter de schermen al hard nagedacht over de opvolger, versie 2.0. Hiervoor wordt aan je als gebruiker gevraagd om je mening of ideeën kenbaar te maken. Dat kan via: info@kijkopcommunity.nl

Na de lancering van de KijkOp App voor iPhonegebruikers, is het nu de beurt aan alle bezitters van een Androidtelefoon. Je kunt de KijkOp App gratis downloaden in de Google Play Store. Zoek op KijkOp of klik op deze link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop

Wij zijn heel benieuwd naar wat gebruikers van de app vinden. Ben je enthousiast over de app? Voeg dan een review toe in de App Store! En heb je suggesties voor verbeteringen? Mail deze dan naar: info@kijkopcommunity.nl.

Maar nu eerst het belangrijkste onderdeel van dit moment: download de KijkOp App via

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evicom.kijkop