Omleidingen 16 t/m 24 januari voor Cyclocross Hoogerheide

HOOGERHEIDE – In verband met de organisatie van de finale Worldcup Cyclocross / GP Adrie van der Poel, op 21 en 22 januari, wordt in de omgeving van het parcour het verkeer die dagen omgeleid.  De tijdelijke verkeersmateregelen zijn van kracht van 16 januari om 09.00 uur tot en met 24 januari 2017 om 17.00 uur, zo heeft de gemeente Woensdrecht bekendgemaakt.

Zo zijn er verkeersafzettingen, waarbij invalswegen voor doorgaand verkeer van en naar Hoogerheide zijn afgesloten. Dat is onder meer het geval bij de Putseweg (na de rotonde bij de randweg), de Huijbergseweg en de Scheldeweg. De winkels in de Raadhuisstraat blijven bereikbaar. Ook het doorgaand verkeer in Ossendrecht, bij de Aanwas richting Calfven, is afgesloten. Bij andere straten in en rondom Hoogerheide staan hekken of geld een stilstandverbod voor het verkeer.

Meer informatie is te vinden op de gemeentelijke website. Ook is het voor belanghebbenden mogelijk om via de site bezwaar in te dienen tegen de tijdelijke verkeersmaatregelen.

Of download de pdf met het overzicht van de verkeersmaatregelen.