Met kerstconcert neemt Woensdrecht afscheid van St Josefkerk

De St Josefkerk in Woensdrecht sluit de deuren. Wie deze kerk in de huidige staat nog wil zien, heeft daarvoor de kans bij het sfeervolle kerstconcert van 24 december.

WOENSDRECHT – Voor het eerst en voor het laatst is er op dinsdag 24 december van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur een sfeervol kerstconcert in de St Josefkerk van Woensdrecht. "Het zal een sfeervolle avond worden in aanloop naar de kerst", zo melden de organisatoren. Het concert heeft vooral een muzikaal en geen kerkelijk karakter. "Voor iedereen is dit de gelegenheid om voor de laatste keer samen te komen in de St Jozefkerk en afscheid te nemen van dit mooie gebouw." Als het concert voorbij is, sluiten de deuren van de kerk definitief. De entree van het kerstconcert is gratis maar eenvrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Harmonie Aurora en popkoor Dazzl zijn zich aan het voorbereiden op een onvergetelijk mooi kerstconcert. "Zij zullen traditionele kerstliedjes en ook populaire nummers ten gehore brengen. Deze warme klanken worden afgewisseld met een kerstvertelling en mooie gedichten om helemaal in de kerststemming te komen."

Bijeenkomst bij levende kerststal

Na afloop van dit indrukwekkende kerstconcert is er een gezellige bijeenkomst, bij de levende kerststal midden in het dorp. "Daar wordt iedereen getrakteerd op een warm drankje en bijpassend hapje. Hier zullen de Weelzangers mooie kerstliedjes zingen. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met Buurtvereniging De Straat en het Dorpsplatform Woensdrecht."

Kom voor het ultieme kerstgevoel op dinsdag 24 december om 20.00 uur naar de St Jozefkerk, Dorpsstraat 80 in Woensdrecht!