Leden Rabobank kunnen hun favoriete clubs weer steunen via Clubkas Campagne

HOOGERHEIDE – Vandaag – donderdag 6 april – start de stemperiode in de Rabobank Clubkas Campagne. Dat betekent dat de 29.000 leden van Rabobank Zuidwest-Brabant in de gelegenheid zijn om hun favoriete club financieel een duwtje in de rug te geven. Voor de betreffende clubs is het zaak om campagne te voeren en er zo voor te zorgen dat ze veel stemmen zullen krijgen. De bank verdeelt dit jaar 150.000 euro over de 460 clubs in de regio die een lidmaatschap bij Rabobank Zuidwest-Brabant hebben.

Tijdens de stemperiode – van donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april – kan elk lid eenvoudig via de website van Rabobank Zuidwest-Brabant stemmen uitbrengen. Per lid zijn vijf stemmen beschikbaar en die kunnen worden verdeeld over de deelnemende clubs. Per club kunnen twee stemmen worden uitgebracht. Vorig jaar was elke stem € 2,70 waard.

Campagne voeren

Interessant dus voor de deelnemende clubs. Zij kunnen met behulp van het door de bank beschikbaar gestelde digitale promotiemateriaal campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen te verwerven en krijgen daardoor een aantrekkelijke financiële ondersteuning. Clubs kunnen het promotiemateriaal downloaden op https://www.mijnbankenik.nl/zwb/promotiemateriaal

Stem uitbrengen

Bent u lid van Rabobank Zuidwest-Brabant? Dan heeft u – als het goed is – uw stemkaart met unieke code reeds per post ontvangen. U kunt vervolgens via de volgende link uw stemmen uitbrengen: https://www.mijnbankenik.nl/zwb/clubkascampagne.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne is te vinden op rabobank.nl/zwb.