Kantoren Rabobank ook open tijdens Open Huizen Dag

INGEZONDEN MEDEDELING

HOOGERHEIDE – Rabobank Zuidwest-Brabant laat weten dat haar kantoren in Bergen op Zoom en Roosendaal tijdens de aanstaande Open Huizen Dag – op zaterdag 30 maart – voor een kosteloos oriëntatiegesprek geopend zijn tussen 10:00 en 14:00 uur. Ideaal voor wie een droomhuis heeft gezien en wil weten hoeveel hiervoor kan worden geleend.

Tijdens Open Huizen Dag stellen deelnemende huiseigenaren de woning die ze te koop hebben staan open voor belangstellenden. De dag is heel handig voor een vrijblijvend bezoek aan meerdere huizen en maakt een snelle vergelijking mogelijk.

Vrolijk bakje voorjaarsbloemen

Voor wie wil weten hoeveel er kan worden geleend voor de aankoop van een huis is vervolgens een bezoek aan één van de Rabobank kantoren in West-Brabant een gemakkelijke stap. Tijdens Open Huizen Dag zijn de kantoren van de bank geopend tussen 10:00 en 14:00 uur. Deskundige adviseurs kunnen dan tijdens het kosteloze oriëntatiegesprek aangeven wat de mogelijkheden zijn. En er staat voor bezoekers een vrolijk bakje voorjaarsbloemen klaar.

Kijk voor een overzicht van de geopende kantoren op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/zuidwest-brabant/kom-langs-tijdens-de-nvm-open-huizen-dag-30-maart-2019/