Kampioenen Isabeau en Mike in het zonnetje gezet

(Foto's: gemeente Woensdrecht)

HOOGERHEIDE – De afgelopen dagen zijn opnieuw enkele sportieve Woensdrechtse winnaars in het zonnetje gezet door het gemeentebestuur! Zo heeft wethouder Hans de Waal de jonge Ossendrechtse streetdancer Isabeau Haenen (7) en de motorcosser Mike Kras uit Putte gehuldigd. 

De huldigingen vonden plaats op het gemeentehuis in Hoogerheide. Vrijdag 13 september was de eer aan Isabeau Haanen uit Ossendrecht. Samen met haar teamgenoten van de ‘pineapple crew’ werd zij wereldkampioen streetdance. Isabeau is het enige teamlid uit onze gemeente en 7 jaar oud. Ze ontving een Woensdrechts sportshirt (zie foto) en een rugzak met leuke dingen erin, waaronder een blik met snoepjes.

Motorcross

Dinsdag 17 september is Mike Kras door de wethouder ontvangen op het gemeentehuis. Hij is Europees kampioen motorcross geworden in de klasse EMX2T. Mike behaalde de titel op het circuit van Afyonkarahisar in Turkije na een felle strijd met de Brit Brad Anderson. Ook Mike kreeg dinsdag een Woiensdrechts spoirshirt mee naar huis.

Video: Isabeau Haenen (7) heeft op het plein voor het gemeentehuis een demonstatie streetdance.