Gezocht: eigenaar van gevonden sieraden en horloges

De tas met daarin een aantal heren en -dameshorloges, en een hoeveelheid sieraden. Ook bevatte de tas enkele persoonlijke zaken, zoals een lintje behorend bij een koninklijke onderscheiding. (Foto: Facebook / Politieteam Bergen op Zoom)

HUIJBERGEN – In de bossen van Huijbergen heeft een omwonende een tas gevonden met sieraden en horloges, zo meldt Politieteam Bergen op Zoom. De kostbaarheden zijn waarschijnlijk afkomstig van een inbraak of diefstal. De politie wil graag in contact komen met de rechtmatige eigenaar(s) van de buit. 

"Het betreft hier een zwarte nylon tas met in het midden een rode bies met opdruk witte letters COBB", zo meldt het Politieteam via social media. "In de tas zaten 9 horloges alsmede wat kleine sieraden in een plastic doorzichtige doos en rode plastic doos." De politie zegt rekening te houden met een mogelijke woninginbraak of -inbraken. "Maar tot op heden kunnen wij hier nog geen passende aangifte bij vinden."

Oproep

Daarom doet de het Politieteam een oproep aan lezers, die de goederen herkennen, om zich te melden. "Herkent u één of meerdere sieraden of horloges op deze foto, dan willen wij graag met u in contact komen." De zaak staat bij de politie geregistreerd onder nummer 2018070033.