Frans Bauer op Koningsnacht bij Brabantse Wal Festival

Foto: Brabantse Wal Festival

HOOGERHEIDE – Van de vele artiesten die optreden tijdens het Brabantse Wal Festival (22, 23, 26 en 27 april, op het evenemententerrein Scheldeweg) is de naam van Frans Bauer wel de meest opvallende! De populaire zanger uit Fijnaart is de hoofdact op de Hollandse Avond die traditioneel ieder jaar tijdens de Koningsnacht, 26 april, georganiseerd wordt. Het Festival is gisteren van start gegaan met een Foute Mega Party en duurt nog tot en met Koningsdag.

"Wij zijn er er trots op dat het gelukt is om Frans Bauer als echte Brabander vast te leggen voor het Brabantse Wal Festival”, zo laat de organisatie weten. " Zo’n grote naam met zoveel fans en zoveel succes, ongekend." Maar er staan nog veel meer bekende namen op het programma van de Hollandsze Avond: "Tamara Tol, Jeffrey Heesen, John West, Lange Frans, Dennie Christian en het duo Helemaal Hollands zullen er ongetwijfeld een feest van maken in  Hoogerheide."

Foute Party

Het Brabantse Wal Festival is zaterdag van start gegaan met eem Foute Mega Party. Evenals vorig jaar was het wederom een doorslaand succes: "Een herhaling met de foutste muziek en foute artiesten." De DJ’s van werden daarbij afgewisseld door krakers als Jettie Pallettie, De Dikdakkers en De Sjonnies.

Seniorenmiddag 23 april met oa Corry Konings

Vanmiddag (zondag 23 april) is er een Seniorenmiddag in de feesttent. Daarbij treden op: Corry Konings, Jan van Brabant, Ron van Hoof (+act), De Melando’s em Franky Valjo.

• Voor meer informatie over het programma van het Brabantse Wal Festival 2017 en de kaartverkoop, kijk op de website. Uiteraard wordt op Koningsdag ook de Grote Zeskamp weer georganiseerd. www.bwf17.nl.

Let op! Tijdens het Brabantse Wal Festival is het doorgaand verkeer op de Scheldeweg en omgeving gestremd en wordt omgeleid. In bepaalde straten geldt ook een (tijdelijk) parkeerverbod.