Ernst en Bobbie bezoeken De Dobbelsteen met hun Soepkippen-limousine

Het was dolle pret vanmorgen, met Ernst en Bobbie in de Soepkippen-limousine! Ze bezochten vamorgen drie basisscholen in de regio om een spaaractie te promoten voor hun nieuwe show. (Foto's: KijkopWoensdrecht.nl)

HOOGERHEIDE / BERGEN OP ZOOM – Kinderhelden Ernst en Bobbie, bekend van hun jeugprogramma's op TV en de theatershows, waren vanmorgen op bezoek bij basisschool De Dobbelsteen in Hoogerheide. Het tweetal maakte vandaag een rondrit met de 'Soepkippen-limo' langs een aantal scholen in de regio. Het was een actie van supermarktketen Jumbo. Ernst en Bobbie vormen de gezichten van een nieuwe actie van deze super, waarbij klanten vanaf vandaag kunnen sparen voor de theatershow van 8 april.

Ernst en Bobbie kwamen kort na twaalf uur vanmiddag aan bij De Dobbelsteen, waar ze verwelkomd werden door een grote groep jeugdige fans. Ze kwam later aan dan gepland want het programma liep nogal uit. Eerder waren ze te gast bij twee basisscholen in Bergen op Zoom, op de Bergse plaat. Ook bezochten ze De Poorte in Woensdrecht.

Spaaractie voor optreden van 8 april

De jeugdhelden kwamen natuurlijk voor een promotieactie van de Jumbo, en daarbij maakten Ernst en Duo reclame voor een spaaractie. Daarmee kunnen de schoolkinderen en hun ouders bij het kopen van boodschappen sparen voor toegankskaartjes van de show van 8 april. Deze vindt plaats in zaal de Stoelemat in Bergen op Zoom. De spaaractie is vandaag begonnen. Het scholenbezoek is een actie van de Jumbo-vestiging in Bergen op Zoom. In Hoogerheide is de Jumbo uiteraard te vinden in de Raadhuisstraat. De show van 8 april heet: 'Ernst en Bobbie op vakantie'. Op de vraag aan Ernst en Bobbie wat de kinderen van de show kunnen verwachten, antwoordde het tweetal lachend: "Alles is veel voor wie niets niet verwacht."