Dorpsfeest en fluitketelschuiven op de ijsbaan van Hoogerheide

Vorig jaar was onder anderen burgemeester Adriaansen present bij de Fluitketelschuifwedstrijd. (Foto: IJsbaan Hoogerheide Woensdrecht)

HOOGERHEIDE – De ijsbaan aan het Raadhuisplein in Hoogereide staat er weer! Wethouder Henk Kielman verrichtte zaterdag 8 december de officiële opening. En ook dit jaar is er weer volop ijsvermaak in het vooruitzicht. Ook al laat vadertje winter zich nog niet van zijn strengste kant zien en blijven de temperaturen mild voor de tijd van het jaar, op de ijsbaan kunnen de schaatsen weer uit het vet! En ook in het weekeinde van vrijdag 14 en zaterdag 15 december is er het nodige te beleven: zoals zaterdag het Dorpsfeest en zondag de wedstrijd fluitketelschuiven.

Het Winter Dorpsfeest van het Dorpsplatform Hoogerheide is vrijdag 14 december tussen 19.00 en 21.00 bij de ijsbaan. Er is bovendien een leuke actie van de winkeliers voor het verenigingsleven: bezoekers aan het Dorpsfeest kunnen een kerstkaart inleveren met daarop de naam van hun favoriete club of vereniging. Onder de inzendingen worden leuke prijzen verloot! Zaterdag 15 december is tussen 19.00 en 22.00 uur de wedstrijd Fluitketelschuiven, waarbij tal van Woensdrechtse prominenten hun opwachting zullen doen.