De Sint is weer in het land!

De gemeentebestuurders verwelkomden zaterdagmiddag Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, in de diverse dorpskernen van Woensdrecht. (Tekst: Han Verbeem, foto: gemeente Woensdrecht)

OSSENDRECHT / HUIJBERGEN / HOOGERHEIDE / PUTTE – Sinterklaas is weer in het land! Zaterdagmiddag maakte de Goedheiligman zijn entree in de gemeente Woensdrecht. De Sint en zijn Zwarte Pieten werden verwelkomd door het college van burgemeester en wethouders. In elke kern van de gemeente was deze middag een bestuurder aanwezig om de kindervriend te ontvangen.

Zo verwelkomde burgemeester Steven Adriaansen de goede Sint in de dorpskern van Ossendrecht, waarbij Sinterklaas gezeten was op zijn trouwe schimmel Amerigo. In Huijbergen was het aan wethouder Lars van der Beek om Sinterklaas te ontvangen. In Hoogerheide kreeg de Sint een hartelijk welkom van wethouder Jeffrey van Agtmaal en in Putte mocht wethouder Hans de Waal de Goedheiligman en zijn Pieten toespreken.

Sinterklaasvoorstellingen MFC Kloosterhof

Op 25 november is Sinterklaas ook te zien bij MFC Kloosterhof, aan de Huijbergseweg 3a in Hoogerheide. Deze gezellige voorstelling met de naam ‘De meezingshow van Woehoe’ brengen de Pieten en feestband Sjooloos in samenwerking met Podium Kloosterhof. Ook de kinderen van TDC en het Krekelkoor zijn van de partij!

Twee voorstellingen

  • De eerste voorstelling begint om 13.00 uur. Winkelhart Hoogerheide heeft de voorstelling van 13.00 uur geadopteerd en zal een actie aan deze kaarten verbinden. Voor deze voorstelling kunt u geen kaarten kopen.
  • Kaarten voor de tweede voorstelling van 15.00 uur kosten 3 euro per kaart en zijn te koop in de foyer van MFC Kloosterhof en in de voorverkoop bij Primera Niels van Elzakker.