Bestuur tanteLouise uitgebreid naar drie leden

REGIO – Het bestuur van tanteLouise is uitgebreid met Jan-Kees van Wijnen en Ingeborg Roks. Onder voorzitterschap van Conny Helder geven zij voortaan leiding aan de zorginstelling waaronder ook Hof van Nassau en Onze Stede in Steenbergen, De Nieuwe Haven in Dinteloord en De Vossemeren in Nieuw-Vossemeer vallen.

Volgens de raad van toezicht van tanteLouise past de toetreding van Ingeborg en Jan-Kees van Wijnen bij de schaalgrootte, ambitie en dynamiek van tanteLouise. “We zijn uitermate tevreden hoe Conny Helder invulling geeft aan haar bestuursopdracht. Echter, de verdergaande verzwaring en complexiteit van de ouderenzorg, de toonaangevende rol van tanteLouise bij de ontwikkeling van innovatieve zorgtechnologie, grootschalige vastgoedprojecten en de uitrol van nieuwe concepten vragen veel van het bestuur en de organisatie. Dat maakt de versterking van het bestuur gewenst”, licht voorzitter Claudia Brandenburg van de raad van toezicht toe.

Uit eigen gelederen

Jan-Kees van Wijnen (49) is nu nog directeur Zorg en Behandeling bij tanteLouise, Ingeborg Roks (38) directeur Bedrijfsvoering. Brandenburg is verheugd dat de nieuwe leden van de raad van bestuur uit eigen gelederen komen: “Ze kennen als geen ander de dienstverlening van tanteLouise maar ook het krachtenveld rondom de organisatie en de uitdagingen waarvoor tante de komende jaren staat. Hun ervaring en specifieke kennis maakt een ideale verdeling van taken mogelijk binnen alle aandachtsgebieden. De selectiecommissie, maar ook ondernemingsraad en cliëntenraad, waren het dan ook snel eens: dit zijn de juiste mensen op de juiste plek.”