Auto gedumpt aan OLV ter Duinenlaan Ossendrecht

Het voertuig is op 2 december aangetroffen ter hoogte van huisnummer 28 en afgesleept. (Foto: gemeente Woensdrecht)

OSSENDRECHT – Aan de Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan in Ossendrecht is vorige week een auto zonder kentekenplaten aangetroffen. De gemeente Woensdrecht is op zoek naar de eigenaar van het achtergelaten voertuig. Het gaat om een Nissan Patrol (voorheen XB-03-RD). "De auto werd niet gebruikt en is kennelijk door de eigenaar daar achtergelaten om zich ervan te ontdoen", zo laat de gemeente weten. "Het op deze locatie plaatsen van de auto bracht de veiligheid van het verkeer in gevaar." Het voertuig is daarom, conform de Beleidsregels wegslepen van voertuigen, weggesleept en overgebracht naar een opslagterrein.

De wagen is aangetroffen ter hoogte van huisnummer 28 aan de OLV Ter Duinenstraat. "De eigenaar van dit voertuig wordt hierbij in de gelegenheid gesteld om zijn voertuig af te halen", aldus de gemeente. "De kosten van het wegslepen en bewaring zullen bij de eigenaar in rekening worden gebracht." 

Bezwaar indienen

De wagen is inmiddels bij een bergingsbedrijf opgeslagen, zo blijkt uit een publicatie op de gemeentelijke website. "Conform de Algemene wet bestuursrecht heeft de eigenaar de mogelijkheid om binnen drie weken na deze publicatie zijn gemotiveerde zienswijze kenbaar te maken tegen het wegslepen van het voertuig". Dit bezwaarschrift moet ingediend worden bij het college van B&W." Wie meer informatie heeft over het voertuig, kan contact opnemen met de gemeentelijke servicelijn op telefoonnummer 14 0164.

Bron: Gemeente Woensdrecht