Al 800 aanmeldingen voor Whatsapp-alertgroepen

Deze foto is donderdag 26 januari in Huijbergen gemaakt, tijdens een informatieavond over de alertgroepen. Rechts vooraan initiatiefnemer Joost Hendriks uit Woensdrecht. Hij krijgt ondersteuning van de gemeente, politie, buurtpreventieteams, dorpsplatforms en uiteraard van heel veel inwoners. (Foto: gemeente Woensdrecht)

HOOGERHEIDE  – Al bijna 800 mensen hebben zich in Woensdrecht aangesloten bij de Whatsapp-netwerken in de verschillende dorpen, zo laat de gemeente weten. En het netwerk is nog steeds groeiende. "Samen kunnen we werken aan de veiligheid! Doet u ook mee?"

In zo'n Whatsapp-groep wisselen buurtbewoners informatie uit over verdachte personen of situaties in de eigen buurt of wijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de alertgroepen in de vijf kernen van de gemeente Woensdrecht. "Dat kan door naam, adres, postcode en mobiele telefoonnummer in een e-mail te sturen naar woensdrecht.alert@gmail.com, hoogerheide.alert@gmail.com, ossendrecht.alert@gmail.com, huijbergen.alert@gmail.com en putte.alert@gmail.com."

Bron: gemeente Woensdrecht