Woensdrecht sluit aan bij Samen in de Regio

Wethouder Lars van der Beek en Anita Karremans ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst, in aanwezigheid van de deelnemende partners. Na afloop was er een feestelijk moment met koffie en gebak. (Foto's: Han Verbeem / KijkopWoensdrecht.nl)

WOENSDRECHT – De gemeente Woensdrecht heeft zich aangesloten bij ‘Samen in de Regio’. Wethouder Lars van der Beek en directeur Anita Karremans, van Samen in de Regio, ondertekenden vanmiddag de samenwerkingsovereenkomst. Dat gebeurde met een feestelijk tintje, waarbij behalve de pers óók vertegenwoordigers van een aantal samenwerkingsparners aanwezig waren: de Luchtmacht, Titurel, de Rabo en KijkopWoensdrecht.nl. Het nieuwsplatform is de mediapartner voor Samen in de Regio binnen de gemeente Woensdrecht.

"Hiermee wil de gemeente een impuls geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en de samenwerking tussen overheid, ondernemers, maatschappelijke organisaties en onderwijs bevorderen", zo laat de gemmeente Woensdrecht weten. "Samen in de Regio’ brengt vraag en aanbod bij elkaar, stimuleert en faciliteert."

Brabantse Wal

Het netwerk is al enige jaren actief in de buurgemeenten Bergen op Zoom in Steenbergen. Nu de gemeente Woensdrecht zich aansluit bij het netwerk, staat het ook open voor andere ondernemers en organisaties die werkzaam en/of gevestigd zijn in Woensdrecht. Bovendien is het netwerk nu actief op de gehele Brabantse Wal. De aangesloten partners helpen elkaar met gesloten beurzen. Het samenwerkingsnetwerk is er ook voor lokale ondernemers en organisaties!