Weer lokaal vervoer dankzij Woensdrechtse Bus

Foto's: Een enkeltje met Woensdrechtse Bus kost 1,50 en biedt daarmee betaalbaar ouderenvervoer binnen de gemeente. Wethouders Van der Beek en Van Agtmaal (voor de bus: links en midden op de foto) mochten dinsdag als eersten meerijden met de bus.

HOOGERHEIDE – Deze week is het initiatief van Stichting Woensdrecht Werkt, voor lokaal vervoer, met de Woensdrechtse Bus van start gegaan. Met de bus van zorgbureau Klaver4 verzorgen zij ritten tussen de verschillende dorpen voor een ritprijs van €1,50. Gisterenmiddag was de officiële ondertekening van de overeenkomst. Ouderen zijn blij met het initiatief: met de Woensdrechtse Bus is er, sinds het wegvallen van lijndiensten, eindelijk weer fatsoenlijk lokaal vervoer binnen de gemeente!

De gemeente Woensdrecht heeft een financiele bijdrage aan dit initiatief geleverd. Wethouder Lars van der Beek (sociaal domein) en Jeffrey van Agtmaal (verkeer en vervoer) waren bij de ondertekening tussen Woensdrecht Werkt en Klaver4 aanwezig. Een strippenkaart voor zes ritten is te koop bij Primera in Hoogerheide, Café Calfven en Drukkerij van Gorsel in Calfven en bij ’t Blickvelt en de winkel van Dynamisch Woensdrecht in Woensdrecht.