Vrouw doodgestoken in Hoogerheide

De Binnenweg in Hoogerheide. In deze woonstraat zou volgens de politie dinsdagmorgen een vrouw met steken om het leven zijn gebracht.

HOOGERHEIDE – Aan de Binnenweg in Hoogerheide is dinsdagmorgen rond kwart voor acht een vrouw om het leven gekomen. Zij is neergestoken, zo meldt de politie. Daarbij zou inmiddels een man zijn aangehouden op de plaats van het delict. Het is nog niet bekend wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.

Er is  een traumahelicopter ingezet, maar hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten: "Ondanks de hulpverlening overleed de bewoonster in de woning." Volgens de politie heeft het incident zich afgespeeld in de relationele sfeer. "Bij de woning werd de bewoner aangetroffen, vanwege zijn vermoedelijke betrokkenheid bij dit incident is hij aangehouden", zo heeft de politie laten weten. "De man is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht, waar hij is ingesloten." Inmiddels is de omgeving afgezet en voert de politie een sporenonderzoek uit. Daarbij worden ook mensen gehoord.