Theaterseizoen Kloosterhof zaterdag van start met Doe Maar-tribute

(Persfoto: Podium Kloosterhof)

HOOGERHEIDE – Ook dit theaterseizoen heeft Podium Kloosterhof weer een boordevol programma met aansprekende voorstellingen. In het seizoen 2019/2020 zijn opvallend veel cover- en tributes te zien van internationale bekendheden zoals Queen, Neil Diamond en Abba. Zo ook bij de aftrap van het seizoen, aanstaande zaterdag 21 september. Dan staat de avond in het teken van de beroemde Nederpopband Doe Maar, met de toepasselijke tributeshow van Doe Maar Na!

Een avond terug naar de tijd van Belle Hélène, De Bom, Nachtzuster, Nederwiet, Is dat alles? en Smoorverliefd! Deze en nog veel meer hits van de grootste nederpopsensatie ooit komen voorbij in dit Doe Maar Tribute. De band Doe Maar Na werd ooit samengesteld voor een eenmalig optreden, maar al gauw stroomden de aanvragen voor optredens binnen. De vier muzikanten besloten daarom door te gaan met hun gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze specialiseerden zich in het repertoire van Doe Maar.

Meezingen

In deze energieke show nemen de vier bandleden u mee terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populaire nederpopband passeren de revue. Terug naar de jaren '80 met tributeband Doe Maar Na is een beleving die u niet snel zult vergeten. Vooral omdat u elk nummer, woord voor woord, als vanzelf zult meezingen.

  • Entree: € 19,00 inclusief een pauzedrankjeKaarten zijn online te bestellen: www.podiumkloosterhof.nlTelefonische informatie: 0164-620221Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC  Hoogerheide.